Czarna Maska 2: Miasto Masek

Twoja ocena: 0
6 1 Głosy

Gdzie obejrzeć Czarna Maska 2: Miasto Masek Online

Czarna Maska II: Miasto Masek to kontynuacja wielkiego przeboju z roku 1999. Zapierający dech w piersiach thriller science – fiction, który zrealizowali: Tsiu Hark – reżyser “Za ciosem” i “Ryzykantów” i Yuen Wo Ping – choreograf scen walki przy filmie “Matrix”. W roli, którą w pierwszej części filmu grał Jet Li, wystąpił tym razem Andy On, a partnerują mu: Traci Elizabeth Lords (“Blade -wieczny łowca, “Zabójcza perfekcja”), Tyler Mane (“Joe Dirt”, Szablozęby z filmu “X-Men”), Jon Polito (“Człowiek, którego nie było”, “Krawiec z Panamy”) i światowej sławy zapaśnik Rob Van Dam. Czarna Maska szuka antidotum na zaburzenia, które dają mu nadludzką siłę. W trakcie swych poszukiwań wpada na trop bandy terrorystów, którzy planują zniszczyć rasę ludzką przy pomocy bomby DNA. Aby pokrzyżować ich plany, musi stawić czoła grupie zawodowych zapśników, którzy dzięki specjalnej kuracji chemicznej mogą zmieniać się w potężnych mutantów i nie cofną się przed niczym. [opis dystrybutora]

Czarna Maska 2: Miasto Masek
Tytuł 黑俠2
IMDb Ranking 3.7 1,586 głosy
TMDb Rating 4 20 głosy

Reżyser

徐克
Reżyser

Inni Szukali

Czarna Maska 2: Miasto Masek cały film Czarna Maska 2: Miasto Masek 720p Gdzie obejrzeć Czarna Maska 2: Miasto Masek Czarna Maska 2: Miasto Masek online Czarna Maska 2: Miasto Masek ekino Czarna Maska 2: Miasto Masek zalukaj Czarna Maska 2: Miasto Masek vod Czarna Maska 2: Miasto Masek Full HD Czarna Maska 2: Miasto Masek cda

Tytuły, które mogą cię zainteresować

RSC Live: Hamlet
Initiation
Ron Goossens, Low Budget Stuntman
Manathil Uruthi Vendum
The Major
Superhero
A Madea Christmas
Dead Weight
Cold of Kalandar
Big Trouble
Immortal Story
Midtimellem

Zostaw Komentarz

Name *
Add a display name
Your email address will not be published